POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), GESTORIA MONTAÑA informa als usuaris, que ha procedit a crear una pàgina a la Xarxa Social Facebook, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de GESTORIA MONTAÑA:

NIF: 39629792-X

c. Dr. Peris, 12 Móra d'Ebre 43740 Tarragona

www.gestoriamontanya.com

L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per GESTORIA MONTAÑA, mostrant interés en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unirse a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d'aquestes dades personals publicades en el seu perfil.

L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

GESTORIA MONTAÑA té accés i tracta aquella informació pública de l'usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drerts d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant GESTORIA MONTAÑA, d'acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i capacitat d'accés a la informació dels perfils dels usuaris.

Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informacióque es trobi sota el control de GESTORIA MONTAÑA i, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d'exercir-lo davant la Xarxa Social.


Política de Privadesa - Xarxa Social

Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de GESTORIA MONTAÑA, per exemple deixar d'estar unit al perfil.

GESTORIA MONTAÑA realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.

Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de GESTORIA MONTAÑA.

Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interesar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privadesa.


Publicacions

L'usuari, una vegada unit a la pàgina de GESTORIA MONTAÑA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enlllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, videos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, ni que infringeixin, violin o conculquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret de la imatge o la Llei. En aquests casos, GESTORIA MONTAÑA es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari. GESTORIA MONTAÑA, no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina, no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de GESTORIA MONTAÑA però si que romandran a la Xarxa Social.


Concursos i Promocions

GESTORIA MONTAÑA es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascún d'ells, quan s'utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa.

Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de manera alguna cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.


Publicitat

GESTORIA MONTAÑA utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb  les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de GESTORIA MONTAÑA perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.